6 razloga zašto je online nastava pravi izbor za učenje stranih jezika!

Učenje stranih jezika je oduvek bila jedna od najboljih investicija. Jednostavno, nikada niste na gubitku, jer znanje koje ste stekli ne može niko da vam oduzme, a mnoga nova vrata će vam se otvoriti i nove prilike pružiti, sa brojem stranih jezika koje ste naučili.

Međutim, uvek postoji neka prepreka koja može da vas odvrati od toga da krenete na neki od kurseva stranih jezika. Uglavnom je to nedostatak vremena i organizacija zbog posla ili drugih životnih obaveza. Još jedan od razloga je i lokacija škole koja nije u blizini vašeg doma ili posla, dok one koje jesu, možda ne pružaju ono što vama treba.

Najbolje rešenje za ove prepreke je uživo online nastava u virtuelnoj učionici!

Pogledajte 6 benefita koje će vam doneti pohađanje online kurseva jezika, ukoliko se odlučite na taj korak:

1. Udobnost i zona komfora

Učićete. online uživo u virtuelnoj učionici, u atmosferi koju sami kreirate i koja vama odgovara, bilo da je to vaša dnevna, spavaća, radna soba ili možda dvorište, priroda, a sve što vam je potrebno jeste smart uređaj i internet. Možda vam se do sada desila situcija, da vam odgovara i profesor i grupa, ali da se jednostavno ne osećate prijatno u prostorijama u kojima učite, zato je online nastava odlična. Time kompletirate ugođaj, a u atmosferi koju ste sami kreirali, raspoloženje je još bolje i samopouzdanje još veće.

2. Fleksibilnost i planiranje vašeg vremena

Baš kao što jedna izreka kaže „Vreme je novac“, ne trošite vaše vreme na gužve u saobraćaju, gradski prevoz, traženje parkinga i nepotrebno čekanje, kada kurs jezika dolazi na mesto i u vreme koje vama odgovara. Iskoristite ovu prednost koju online nastava pruža, jer će te uštedeti i vreme, a i energiju koju biste utrošili na putu do škole nakon posla.

3. Propuštate čas jer niste u gradu u kome pohađate nastavu

Česta putovanja mogu da budu prepreka, da se ne upišete na kurs, jer biste povremeno propuštali časove. Bilo da je službeni put ili neka druga obaveza u pitanju, sve što je potrebno je da ponesete vaš smart uređaj sa vama i neće biti propuštenih časova.

PROČITAJTE I: 7 saveta kako možete uz muziku naučiti strani jezik

4. Materijal na dohvat ruke

Jedna od većih prednosti online uživo nastave u virtuelnoj učionici je i brza podela linkova i korisnih materijala putem Skype-a ili druge aplikacije putem koje pohađate nastavu. Internet je pun korisnih materijala za učenje stranih jezika, kako pisanog, tako i audio i video materijala, i sve to jednim klikom se može podeliti između grupe i profesora. Takođe i ako nešto ne razumete šta je predavač izgovorio ili kako se piše, profesor može brzo otkucati i razrešiti dilemu.

 5. Pohađanje kurseva tokom pandemije Covid-19

Nažalost Covid – 19 je doprineo da se neke stvari kako u poslovanju tako i u životu promene. Online nastava pored svih ovih prednosti koje smo do sada naveli, brine i o vašem zdravlju. Maksimalno smanjuje rizik da se zarazite u prevozu do škole ili da budete u kontaktu sa nekim ko je možda Covid pozitivan. Tako da u ovakvoj situaciji kakva je sada, online nastava je pravo rešenje da ne posustanete i ne odustanete od učenja stranih jezika, a i da se jednostavno kroz zanimljivo učenje družite sa ostalim polaznicima iz grupe bezbedno, da budete nasmejani i da skrenete misli sa nekih drugih problema. 

6. Škola za koju ste čuli dobre preporuke nema poslovnicu u vašem mestu?

Tokom našeg dvadesetogodišnjeg postojanja, primili smo veliki broj poziva iz gradova širom Srbije sa pitanjima da li naša škola posluje u njihovom gradu i ako ne, da li će otvoriti poslovnice u okolini, zbog odličnih preporuka koje su čuli od prijatelja i rođaka koji su pohađali nastavu u Beogradu. Sada više nema prepreka da i vi pohađate i uživate u kvalitetnoj nastavi naših predavača koji su preneli znanje velikom broju naših zadovoljnih polaznika tokom našeg dvadesetogodišnjeg postojanja. Zato smo za vas pripremili sjajne jesenje ponude gde možete ostvariti popuste i do 40% na pohađanje kurseva iz naše online ponude. Bilo da je upitanju podizanje nivoa znanja kroz naše online Individualne kurseve (engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, ruskog, francuskog, norveškog i švedskog) ili sa druge strane održavanje vašeg trenutnog nivoa i širenje vokabulara kroz naše konverzacijske kurseve engleskog i poslovnog engleskog jezika.

Pogledajte utiske našeg polaznika o kursu engleskog jezika u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu:


PROČITAJTE JOŠ TEKSTOVA IZ KATEGORIJA:

- UČENJE STRANIH JEZIKA

- KULTURA STRANIH ZEMALJA

- ZANIMLJIVOSTI O STRANIM JEZICIMA

 

Pročitajte aktuelnu akcijsku ponudu
kurseva stranih jezika klikom na: 
AKCIJSKE CENE!

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa bloga na i-mejl.

    Prijavom na mejling listu saglasni ste sa time da ćete na e mail adresu dobijati nove tekstove sa EQUILIBRIO bloga.
    Podeli: