PET PESAMA ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

Da li ste primetili da kada ste nerasploženi, gotovo uvek slušate tužne, romantične ili melanholične pesme koje samo još više produbljuju vaše nerasploženje? Obično ih slušate kišnim danima, kada ste bezvoljni i bez elana, jedva možete da se naterate da ustanete iz kreveta, a kamoli da izađete iz kuće. Zašto za promenu ne biste napravili plejlistu veselih pesama koje će vam već sa prvim taktovima podići raspoloženje?

what-is-twitter-music-998737963-mar-14-2013-1-600x400

Muzika ima neverovatnu moć, što zbog ritma koji vas u sekundi može naterati da plešete ili zbog inspirativnih tekstova koji vam uvek izmame osmeh svojim optimizmom. Poslušajte našu plejlistu za dobro raspoloženje svakoga dana, smejte se i plešite!

         1. Raul Midon State of Mind

Ovaj slepi muzičar inspiriše samom svojom pojavom, kao i svojim magičnim, baršunastim glasom, neverovatnom tehnikom sviranja gitare i udaraljki istovremeno, a povrh svega neodoljivim letnjim ritmovima i optimističnim tekstivima punim ljubavi. Pesma State of Mind je nesumnjivo njegovo remek-delo, esencija optimizma i duhovne snage koja će vas naterati da smejete srcem i plućima.

  1. Bob Marley Iron Lion Zion

Nekrunisani kralj rege muzike, jamajkanskog leta, šarenih boja i ritmova koji će uzdrmati svaki mišić na vašem telu, podario je svetu uzbudljiv hit Iron Lion Zion, zbog čije energije ćete skočiti iz stolice i osetiti vreli pesak pod nogama! Zaplešite!

3. Orthodox Celts Far Away

Ne samo da sviraju muziku jednog od najenergičnijih i najmuzikalnijih naroda, već to rade autentično i na tekstovima na engleskom jeziku. Zaplešite kao Majkl Fletli oko logorske vatre na beskrajno zelenim poljima Irske, skačite visoko koliko vam gravitacija dopušta, i sanjarite o neobičnim pustolovinama koje vas čekaju samo ako ste dovoljno hrabri da skočite.

  1. Pharell Williams Happy

Nema ni potrebe pisati o tome koliko pozitivnog naboja je sadržano u ovoj pesmi, toliko da je uz nju zaigrao ceo svet. Slušajte je stalno, budite se uz nju svakog jutra, naučite ceo tekst i zaista tapšite u ritmu muzike!

  1. Dire Straits Money for Nothing

Neodoljivo zabavnog teksta, podsmešljivog osvrta na svakodnevne muke, propraćenih naočigled neobaveznom muzikom u pozadini, koja zapravo krije gitarske bravure legendarnog Marka Noflera – Money for Nothing je svevremenski podsetnik da je život lep!

Pročitajte ostale tekstove iz kategorija:

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa našeg bloga na svoj i-mejl.

Vaš i-mejl:

Podeli članak

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategorije

Facebook

Newsletter prijava

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa našeg bloga na svoj i-mejl.

Vaš i-mejl: