CEO SVET JE HAPPY!

Dan kao i svaki drugi: užurbano izlazim iz stana, hitam ka autobuskoj stanici, muzika u MP3 plejeru pripremljena, kako bi se preživela duga vožnja od kuće do posla. Na stanici gužva kao i obično. Dok ulazim u bus, kreće ritam pesme koja je ceo svet učinila srećnim,osećam da telo počinje da đuska i da se prepušta ritmu i malo nedostaje da naglas zapevam: Because, I’m happy clap alonge if you feel like a room without roof…

happyU čemu leži uspeh ove pesme?
Ako analiziramo pesmu, sam tekst bi mogao biti ključ uspeha, jer niko nema ništa protiv, kada je sreća u pitanju. Sve je savršeno i lepo. Kada čujte „Happy“, osećete da morate da zaplešete, što je i svojevrsna poruka pesme: „Pleši i budi srećan“, što nas dovodi do drugog važnog momenta samog uspeha pesme: plesa. U dvadesetčetvoročasovnom spotu različite generacije plešu i tako pokazuju svoju sreću. Spot je sniman u Los Anđelesu i nakon prikazivanja i ostali gradovi su došli na ideju da pokažu da su i oni srećni, ne samo LA.
Ko je Pharrell Williams ?
On je pevač, tekstopisac i producent. Sarađivao je sa mnogim poznatim ličnostima kao što su na primer Madona, Gven Stefani, Daft Pank. Njegovu muziku karakteriše ritam, koji vas tera na ples. Ove godine objavio je album „GIRL“, a hit koji se izvodio je „Merlin Monroe“. Kritičari ga ocenjuju kao umetnika koji ume da se zabavlja i to je njegov ključ uspeha.
Kako pleše svet ?
Happy in Paris

… in Sydney

… in Hamburg

… in Abu Dhabi

… in Belgrade

Enjoy…. and be happy!

Pročitajte ostale tekstove iz kategorija:

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa našeg bloga na svoj i-mejl.

Vaš i-mejl:

Podeli članak

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategorije

Facebook

Newsletter prijava

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa našeg bloga na svoj i-mejl.

Vaš i-mejl: