PET STVARI KOJE ĆU OBAVEZNO URADITI!

….ne do trideste, ne sledeće godine, već koje želim da uradim, a da ne bude isuviše kasno za to. Jer vreme brzo prolazi, nekako brže nego ranije, i ne želim da shvatim da je vreme prošlo, a da ja nisam ostvarila svoje želje. Ne želim da ostanem neispunjena, ne želim da kažem šta bi bilo, kad bi bilo. Zato i pišem ovo, kao neku vrsta podsetnika, da ne zaboravim, ono što želim, da ne dozvolim da me vreme pojede.

pet stvari koje cu uraditi 1. Posetiti Njujork

Hoću da osetim ludnicu grada koji nikada ne spava. U Njujork sam se zaljubila gledajući kultunu seriju sa četiri urbane cice: Miranda, Keri, Samanta, Šarlot. Njujork je u seriji delovao savršeno. Kada bih otišla tamo, sve vreme bih zujala i istraživala što više. Tako nekada sebe uhvatim, kako u prevozu, dok slušam muziku preko svog MP3 plejera, pustim Ališu Kiz „Emipre State of Mind“ i osetim se kao da sam tamo: Centralni park, Kip Slobode, kafe Serendipiti, Tajms Skver, Menhenten, Brodvej. Kao da je sve tu, ali nije. Ali biće, uskoro!

Čarli Čaplin o Njujorku: Glamur pre svega!

2. Naučiti mađarski

Deluje kao da ne može da se prelomi preko jezika i prosto imam želju da pokušam da ga naučim i bar savladam osnove. Možda je težak, jer ima više od 20 padeža, ne razlikuje rodove, treba vežbati izgovor, ali sve je to izazov, a ja volim izazove.

„Učite neki ’normalni’ jezik, učite mađarski“- autor citata: nepoznat.

3. Pobediti strah od visine

Strah, koji me sputava da putujem avionom, da se popnem na Avalski ili bilo koji drugi toranj, a da pritom ne počnu da klecaju kolena, da se znojim, da se unervozim. E, hoću da ga pobedim, pa sam na tu temu malo istraživala po netu. Kako? Mnogi tvrde da strah treba pobediti, tako što se treba sa strahom suočiti i uvideti da se ništa loše ne može dogoditi. Kad budem putovala za Njujork, moraću leteti avionom, pa se nadam da će i ova fobija nestati i da ću izaći kao pobednik.

4. Istetovirati se

Od skoro želim da ukrasim svoje telo, nekom tetovažom, da njome obeležim neki važan deo svog života, da ga imam zauvek na sebi. Taj trenutak još nije došao, ali kada bude, imam jasnu vizuju šta i gde ću istetovirati.

5. Osnovati bend

San mi je bio da budem pevačica i želim da ostvarim taj svoj san. Pevam solidno, možda uz malo vežbanja to može i bolje zvučati, ali za sada je jedina bina, na kojoj nastupam tuš! Još da nađem ostale članove benda i žurka može da počne. Pa makar bila samo u garaži.

Pročitajte ostale tekstove iz kategorija:

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa našeg bloga na svoj i-mejl.

Vaš i-mejl:

Podeli članak

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

1 Komentar to “PET STVARI KOJE ĆU OBAVEZNO URADITI!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kategorije

Facebook

Newsletter prijava

Prijavite se na mejling listu i dobijajte najnovije tekstove sa našeg bloga na svoj i-mejl.

Vaš i-mejl: